10:23
Молитви до Пресвятої Богородиці - Молитва перша, святого Єфрема Сирина
Про Дево Владичице Богородице, Творця і Господа видимих ​​всіх і невидимих, Єдиного від Трійці, Бога ж і Людини породила! Житло Боже, вмістилище святині і благодаті, в ньому ж, благоволінням Бога Отця і сприянням Святого Духа, тілесно вселися повнота Божества! Будь-яке створення висотою перевершує! Славо і розраду, радість і веселість Ангелів! Апостолів і пророків царствений Вінчаючись; преестественно кріпосте мучеників; задоволення і хвала преподобних, споборніце в їх подвигах і перемог до подання; непрелестная Путеводітельніца порятунку, безмовності наставниці, двере одкровень і таємниць духовних; істочніче світла, врата життя вічне; невичерпна річці милосердя, море обдарувань і чудес невичерпне! ..

Яко Матір Человеколюбіваго Владики, зеле всім состраждущую, благаю Тебе: милостива буди мені, приниженні і недостойному рабові Твоєму (або рабі, - аще дружина молиться); похилого до смирення моє, Розженіться видимих ​​і невидимих ​​ворогів моїх, стани за двома непотребнаго перед ними, бо Возбранна зброю, міцне перед тими, необоримая поборниця.

Про Владичице, Благого, Всеблагого і Преблагаго Бога Мати! Милостиво звернешся до молитви недостоінаго раба Твого і яви невимовне Твоє на мені милосердя, яка зневажила гріхи моя, яже скоєно словом чи ділом, моїм чи произволением або за неміч волі, веденням або незнанням. І все обнови ма; Всесвятості і Животворящого Духу, Іже є сила Всевишнього, перш всіх утробу Твою осенівиі і в ній обітавиі. Тому храм і ма сотвори. І тако нехай вони знають всі, віруючи ж і беззаконні, яко вся, що Я захочеш, можлива суть Тобі, Владичице, ще на небі або на землі: Бо Ти воістину Богородиця, істинного Бога у плоті порождшая, Мати Єдиного Царя і Владики усіляких, Емуже подобає всяка честь і поклоніння на віки віків. Амінь.
Категория: Молитви до Пресвятої Богородиці | Просмотров: 112 | Добавил: REPORTER | Теги: Молитви до Пресвятої Богородиці - М, святого Єфрема Сирина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: