10:38
Молитви до Пресвятої Богородиці - Молитва чотирнадцята
Про Всепетая Владичиці, джерело милосердя, безодня людинолюбства, водо жива, предстательніце грішних, справжня виноградна лозо, небесне блаженство, загальне всіх притулок, життя всього світу!

Суєтному, бентежного і перелюбний світу продавши себе до кінця, обаче безпечален в діянні і помислех аз перебуваю, і в нехтуванні житіє провожду. Але, яко состраждущая Мати Божа, Твоїх мною, грішним; моління ж це, хоч і осквернений - ними устами Тобі принесене, прийми; і милостива Суддю сприятливими Твоїми молитвами вчини. Умоли Сина Свого, щоб знехтує всі гріхи мої. До покаяння розум мій направ. Нехай же не, так буду сатані надбання!

Паче же клопотанням Твоїм обнови ма і исправи житті мою душу; яко да возмог без страху стати перед Судді і онаго ужаснаго муки уникнуть. Створи ж мя спадкоємця слави, молячись про се Сина Твого і Творця мого, Якому належить слава, честь і поклоніння на віки віків. Амінь.
Категория: Молитви до Пресвятої Богородиці | Просмотров: 97 | Добавил: REPORTER | Теги: Молитви до Пресвятої Богородиці - М | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: