10:38
Молитва схііеромонаха Київського батька Парфенія
Кохана Богу Отцю, дочко, без чоловіка Еммануїла Мати, як кришталь Паракліта (Утішителя) Нареченій, і всякими святині вмістилище! Радоватіся Тобі у Господі!

Про Святоглаголівая Горлиці, вища небес Владичиці і чістшая світлостей сонячних, белолілейний Творця ковчеже, молніелучний Христа посудині, зрошена Духом Росоносним і від Ангела манною вихована, благодать понад паче всіх отримала, і всіх тварин перевершує! Найдорожча моя Покровительки! Надо мною, бідним ченцем! Недомислімаго Слова престолі і Неізследімаго Жениха чертоже; шляхетне гніздо Орла Небесного і зерцало Христових Таїн; окрасо безплотних Ангелом і похвало угодником Божим! Бажана моя Захисниці і попечителькою! Та не відкидай прохання в крайній нужді моєї! Нетлінна матері Владичня, і шлюбу непричетна, і неіскусомужная Царице; згорає свещі світові і слепотствующім світить! Всепетая Мати-утішителько і рятівниця! Спаси мене від лукавого в згубно цього суєті!

Архангельський Гавриїлом глас взиваю до Тебе, Троицею увінчана, Пронареченная Отроковице, між Богом і людьми посередниці обретши: Царюющая, про радуйся! З Тобою Господь! Веселись, бити Матір Владики Месії сподоблинаяся!

Загальний Ангел хранитель наш єси, Діво, і в призиванні скоропослушлівая. Корисного моєму проханню допомоги можеш; поручніца ми і житії ісправітельніца буди!

Чи не бажаю бо від Тебе більше нічесоже, нижче дневнаго прожитку; Єдиного ж точию бажаю: дай мені возлюбіті всім серцем Сина Твого, Господа і Бога нашого Ісуса Христа, і Твоїм матірних клопотанням получити спадщина на життя вічне, чесною кров'ю Його нам стяжанния. Амінь.
Категория: Молитви до Пресвятої Богородиці | Просмотров: 98 | Добавил: REPORTER | Теги: Молитва схііеромонаха Київського ба | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: