12:42
Молитва перед іконою Божої Матері «Белинічской»
(25 квітня)
Про усемилостива Пані Цариця Богородиці, від усіх пологів обрана і всіма родами земними і небесними ублажувана! Припадаємо, поклоняємося Тобі і смиренно просимо Тебе: поглянь милостиво на що стоять перед святим образом Твоїм чудотворним, і прийми молитви, зі сльозами Тобі принесені від нас, недостойних рабів Твоїх, і до Твого образу молебний спів возносить з жалем, як самій же тобі тут перебуває, вислуховувати і подає з вірою просив кожному прохання виконання. Ти, іменована Всіх скорботних Радість, почуй нас, скорботних. Ти, звана Утамуй мої печалі, полегшу нашу печаль. Ти, Купина Неопалима, збережи мир і всіх нас від шкідливих вогненних стріл ворога. Ти, Стягнення загиблих (відшукання зниклих), що не допусти нам загинути в безодні гріхів наших. Ти, Одигітрія (Провідниця), вкажи нам істинний шлях до порятунку. Ти, Нев'янучий цвіт чистоти, зроби нам допомогу, знесиленим тілесної пристрастю, і приведи нас до стриманості. Ти, виконана любові до Бога Скоропослушниця, почуй на годину цей молитву нашу. Ти, Заступниця старанна, Мати Господа Всевишнього, ти, наша Матір і надія, полегшу скорботу нашу, ослабленим здоров'я подаруй, знесилених і хворих зціли і від одра хвороби підніми. Від біснуватих бісів віджени, гноблених від бід визволи, вдів захисти, грішних прости, прокажених очисти, сліпим зір подаруй, старих зміцни, юних навчи, малих дітей помилуй, безплідних від безпліддя визволи, в сім'ях світ зміцни, подорожуючим супроводжуй, православним християнам даруй перемогу і переважання над ворогами, єресі і розколи викорени, що відпали від благочестивої віри на шлях істинний поверни, країну нашу миром захисти, землі родючість даруй, всіх же нас від раптової смерті збережи і всі різноманітні пристрасті зціли, тому що все зможеш посередництвом до Сина Твого Христа Богу нашому.
Про всіма оспівує Матір, Пресвята Діва Богородиця, що не переставай молитися за нас, недостойних, і до пречистої образу Твоєму з жалем припадають і зі страхом і любов'ю на нього поглядають, як на Тебе живу. Почуй нас, Володарка, на одну Тебе після Бога сподіваються. Раніше відійшли батьків і матерів, братів і сестер наших упокій в селищах святих, в місці світлому, у місці блаженному, в місці Відрадному, де немає горя і стогони. Коли ж підійде і наше від життя цієї відходження і до вічного життя переселення, подбай про нас, Преблагословенна надія наша, подай нам християнську кончину життя нашого, безболісну, неганебну, мирну і Святих Тайн прилучення, та в майбутньому житті удостоїмося все разом з усіма святими нескінченної блаженного життя в Царстві Сина Твого Ісуса Христа, Якому належить всіляке прославляння, шанування і поклоніння з безначальним Його Отцем і Пресвятим, і Благим, і животворящим Його Духом нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.
Категория: Молитви до Пресвятої Богородиці | Просмотров: 97 | Добавил: REPORTER | Теги: Молитва перед іконою Божої Матері « | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: