12:34
Молитва перед іконою Божої Матері «Барської»
(14 жовтня)
Богом прославлена, всесвітньо воспеваемая Пані Матір Вседержителя Богородиця Марія!
Прийми цю нашу від повноти сердець, що люблять Тебе, принесену Тобі перед святою Твоєю іконою, молитву. Так само як до цього дня і години милостиво протегувала всім людям, які приходять в храм цей, так і надалі сприяй нам у всіх справах і починаннях наших, які не перешкоджають нашому вічного спасіння. Ти знаєш неміч нашу, бачиш муки, біди і потрясіння звідусіль нападники, але все це можеш одним тільки Твоїм поглядом заспокоїти, якщо тільки захочеш допомогти нам. Знаємо, що з-за наших гріхів недостойні ми милосердя Твого, але Ти, що народила Прийшов у світ грішників спасти, спаси і нас у будь-який день і годину хто грішить. Зміцни слабку волю і немічне устремління наше і оживи нас духом правдивого покаяння.
Так таким чином очищені тут Твого заступництва удостоєні будемо і з палаючими світильниками чеснот в Країну Небесну перейдемо безперешкодно, де ж удостоїмося поклонитися Тобі, Пречиста Пані, прославляючи обрала і возвеличити Тебе Пресвяту Трійцю, Отця і Сина, і Святого Духа на віки віків. Амінь.
Категория: Молитви до Пресвятої Богородиці | Просмотров: 107 | Добавил: REPORTER | Теги: Молитва перед іконою Божої Матері « | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: