12:37
Молитва перед іконою Божої Матері «Баликінской» («Волинської») »
(13 липня)
Про Матір Божа, колись, коли від навали іновірних шведів у великій біді Отечество наше було, явила всемогутнього заступництво прославлянням осторонь Північної особливо шанованого образа Твого, іменованого Баликінскім, і видимими на ньому сльозами очей Твоїх ублагала Сина Твого і Бога нашого дарувати православним християнам славну перемогу і взяти верх над ворогами. Ти, премилосердна Матір, і в минулі дні в місті Орел перед Пречистим Твоєю дарувала зцілення страждає від духу нечистого дівчині, повернувши її батькам здорової і неушкодженою.
Ти, швидка Помічниця в бідах людських, почула крик матері дитини, з висоти будинку раптово впав, і підняла його здоровим і неушкодженим. Ти, невичерпне джерело чудес і милостей, яку приніс до дивному образу Твоєму отроковице повністю знерухомлених благоволила подати швидке зцілення, зміцнивши ноги її для жаданого ходіння. Ти, Всемогутній Цариця неба і землі, підняла від невиліковної хвороби немовлят, батьки яких вдалися до Тебе з вірою і любов'ю.
Ти, Подателька світу душам нашим, позбавила юнака від насильників пристрастей і змінила погані нахили його до чистої життя і слухняності батькам. Ти рясно виливала струменя Своїй милості на всіх, що прибігають до пресвятому образу Твоєму в душевних скорботах, тілесних недугах і життєвих негараздах. Прислухайся, про Всеблагая, і нинішньому ревному зойку мого: направ шляху земної мандрівки нашого до мирного і добродійною життя, упорядкував суспільство наше добрими звичаями, загородивши всесильною рукою Твоєю вуста лжеучителей, що піднімаються на Розум Божий, що руйнують звичаї православних предків наших і развращающих уми і серця юних дітей наших, пішли нам у всі дні життя нашого чистоту помислів і серцевих устремлінь. Сама, про всіма оспівує, захисти і Тобі відомими способами спаси і введи нас у радісні обителі Сина Твого і Бога нашого. Амінь.
Категория: Молитви до Пресвятої Богородиці | Просмотров: 98 | Добавил: REPORTER | Теги: Молитва перед іконою Божої Матері « | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: